Ο ρόλος της Θετικής Σκέψης στη διαχείριση Άγχους & Κατάθλιψης
Μια πολύ ενδιαφέρουσα και επίκαιρη συζήτηση πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στην Μεταμόρφωση. Οι δραστήριοι εθελοντές του ενιαίου παραρτήματος Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Χαλκηδόνας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης (Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Προάσπισης & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας) ετοιμάζουν δύο συνεχόμενες εσπερίδες για να παρουσιάσουν το θέμα: «ο ρόλος της Θετικής Σκέψης στη διαχείριση Άγχους & Κατάθλιψης».
Οι εσπερίδες έχουν προγραμματιστεί για:
- Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ώρα 5 μ.μ. στο 2ο ΚΑΠΗ του Δήμου Μεταμόρφωσης, Πευκών 53 και Μελά και
- Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, ώρα 5 μ.μ. στο 3ο ΚΑΠΗ του Δήμου Μεταμόρφωσης, Δημοκρίτου 16.
Τις εισηγήσεις έχουν αναλάβει δύο εξαιρετικοί εισηγητές: Η Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κα Μοσχούλα Μπέστα και ο Ψυχολόγος Υγείας-Συνθετικός Ψυχοθεραπευτής κ. Ιωάννης Φέρρας.
Τόσο το θέμα όσο και οι ομιλητές μας προετοιμάζουν για δυό πολύ ενδιαφέρουσες εσπερίδες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε όσοι παρακολουθήσουν να κλείσουν την βραδιά τους με λιγότερο άγχος!










































