Eyes of Light: Νέο, δια ζώσης Εργαστήριο Θεραπευτικής Φωτογραφίας, για άτομα με πρόσφατη εμπειρία καρκίνου

Η θεραπευτική φωτογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων του Φορέα Τέχνης στην Υγεία «Eyes of Light», το οποίο πρώτο εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο στην κοινότητα των ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εργαστήρια έχουν αναγνωριστεί διεθνώς από το Phototherapy Centre του Καναδά, και η οργάνωση έχει βραβευτεί ως “Best Therapeutic Photography Workshop Provider”, από τα Private Healthcare Awards 2021 της Global Health & Pharma στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το «Eyes of Light» οργανώνει ένα νέο δια ζώσης εργαστήριο θεραπευτικής φωτογραφίας για δύο ομάδες ατόμων με πρόσφατη εμπειρία καρκίνου. Φιλοξενείται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Το εργαστήριο προσφέρεται δωρεάν σε άτομα με διάγνωση καρκίνου εντός των τελευταίων 5 χρόνων, δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις φωτογραφίας ή εξοπλισμό, πέραν της κατοχής οποιασδήποτε ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας κινητού.

Στόχος του εργαστηρίου η αύξηση της αυτογνωσίας, της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας, η εκτόνωση του στρες και των δυσάρεστων συναισθημάτων, η καλλιέργεια της φαντασίας και της δημιουργικότητας, και η σύνδεση με άλλους, μέσα στο ευχάριστο περιβάλλον της ομάδας.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
  • Έναρξη 1ης ομάδας: 28 Μαρτίου 2023 | Λήξη: 23 Μαΐου 2023
  • Κάθε Τρίτη 18:00 - 20:00 (εκτός από 11/4 και 18/4)
  • Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο κτήριο του INNOVATHENS (2ος όροφος), Πειραιώς 100, κοντά στο σταθμό του μετρό Κεραμεικός
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ONLINE