Η Lavipharm «έτρεξε» στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας για να στηρίξει το MDA Ελλάς

Για μία ακόμη φορά η Lavipharm στήριξε, ως χορηγός, το έργο του MDA Ελλάς, Σωματείου για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, με τη συμμετοχή της στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι του Ομίλου ενώθηκαν με την ομάδα των MDA Runners, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τους σκοπούς του Σωματείου και κυρίως συμβάλλοντας στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για τους συνανθρώπους μας με νευρομυϊκές παθήσεις.

Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 και η ομάδα της Lavipharm συμμετείχε στη διαδρομή των 21χλμ και 5χλμ, όπου στη δεύτερη συνόδευσαν τον κ. Νίκο Δαλίετο, μέλος του MDA. Oι εργαζόμενοι-δρομείς της Lavipharm έτρεξαν και μετέδωσαν και και πάλι τα μηνύματα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της συμπερίληψης.

Με τη στήριξη του MDA Ελλάς και τη συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο, ένα γεγονός με παγκόσμια εμβέλεια που προβάλλει το αθλητικό ιδεώδες και την ειρήνη, η Lavipharm αναδεικνύει στην πράξη το δικαίωμα πρόσβασης των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις σε δράσεις όπως οι αγώνες δρόμου, με κεντρικό μήνυμα αλληλεγγύης «δεν έχει σημασία πώς τρέχεις, αλλά γιατί!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lavipharm στέκεται διαχρονικά αρωγός σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Με τη συμμετοχή της στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, υποστηρίζει ενεργά το έργο του MDA Ελλάς και την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τις νευρομυϊκές παθήσεις, για μία ισότιμη, συμπεριληπτική κοινωνία για όλους. Τα έσοδα που συγκέντρωσε το Σωματείο θα διατεθούν για την στήριξη της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.