Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης νέος διαπιστευμένος πάροχος υπηρεσιών υγείας για την IAG

Μια σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Το νοσοκομείο θα είναι ο νέος διαπιστευμένος πάροχος υπηρεσιών υγείας για την International Assistance Group (IAG), το δίκτυο εταιρειών βοήθειας (assistance companies) και παρόχων υπηρεσιών υγείας, το οποίο δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτοντας συνεργάτες σε 120 χώρες.  Η παρουσίαση του Διαβαλκανικού / Ομίλου Ιατρικού Αθηνών ως «New Accredited Service Provider to the Group» θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο στο μεγάλο Forum που διοργανώνεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Το δίκτυο International Assistance Group εξειδικεύεται στα ταξίδια, την οδική διαχείριση, τη διαχείριση κινδύνων για επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής, ομογενείς και εταιρικούς πελάτες. Η είσοδος του Ιατρικού Διαβαλκανικού στο δίκτυο συνεργατών της International Assistance Group επιβεβαιώνει, για μία ακόμη φορά, τις αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που προσφέρονται στο Νοσοκομείο, αλλά και το κύρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, διεθνώς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύναψη της συγκεκριμένης εμπορικής συμφωνίας με την εταιρεία IAG επετεύχθη μετά από την επιτυχημένη παρουσία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο Διεθνές Συνέδριο ITIC (International Travel Insurance Companies).