Με δωρεά 50.000 ευρώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το «Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου» στηρίζει τους πυρόπληκτους

Tags

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός χαιρετίζει τη σπουδαία προσφορά του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου, το οποίο προσέφερε σημαντική χρηματική ενίσχυση στον λογαριασμό της οργάνωσης για την ανακούφιση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Sir Στέλιος Χατζηιωάννου ανταποκρίθηκε άμεσα στο μεγάλο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσφέροντας 50.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό  για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεσμεύεται ότι το εν λόγω χρηματικό ποσό θα αξιοποιηθεί πλήρως για την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος.

Σημειώνεται, ότι η αποστολή του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου είναι να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, κυρίως σε χώρους όπου ο ίδιος έχει ζήσει και δραστηριοποιείται, όπως η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κύπρος και το Μονακό. Μάλιστα, πριν από 3 χρόνια πραγματοποίησε άλλη μία δωρεά προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για το Μάτι, ύψους 50. 000 ευρώ.

O Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός δήλωσε: «Η συνεισφορά του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξή του στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τον ευχαριστούμε θερμά για την  τεράστια και αφιλοκερδή προσφορά του.»