Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ο Γ. Γ. της ΔΟΕΣ με τον Υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου για νέες κοινές δράσεις
Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού και του Γενικού Γραμματέα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΟΕΣ) Jagan Chapagain, με τον Υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου και επικεντρώθηκε στο Μεταναστευτικό ζήτημα και στις συνεχείς δράσεις υποστήριξης που υλοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με την αμέριστη στήριξη της ΔΟΕΣ, ενώ συζητήθηκαν νέες κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες, στοχεύοντας πάντα στην ανακούφιση των ευάλωτων συνανθρώπων μας.
Ο Υπουργός ευχαρίστησε θερμά τον Προέδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Γενικό Γραμματέα της ΔΟΕΣ για την πολύτιμη προσφορά τους και την αρωγή τους σε ένα τόσο κρίσιμο ανθρωπιστικό ζήτημα, καθώς και τους εθελοντές του Οργανισμού που προσφέρουν καθημερινά αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για να ενισχύσουν το κοινωνικό σύνολο.






































