Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Βazaar στο Θησείο από τη Νοσηλεία

-

Ένα μοναδικό Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Βazaar, που αξίζει να επισκεφθούμε όλοι, οργανώνει στο κέντρο της Αθήνας η Νοσηλεία με την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να βρουν χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά είδη, σοκολατένια αυγά και άλλα γλυκίσματα, κατασκευασμένα από εθελοντές, διακοσμητικά και πολλά second hand είδη που πρόσφεραν με αγάπη φίλοι της Νοσηλείας.

Με κάθε αγορά Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Βazaar της Νοσηλείας χαρίζουμε ένα δώρο αξίας στους αγαπημένους σας και παρέχουμε δωρεάν φροντίδα σε ευπαθείς ασθενείς που συμμετέχουν σε προγράμματα της Νοσηλείας. Κάθε συνεισφορά λοιπόν, μικρή ή μεγάλη, είναι σημαντική!

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου στον Κήπο του κτηρίου Ελλήνων Αρχαιολόγων (δίπλα στο Σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο), από τις 10 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τις πασχαλινές μας αγορές και να ενημερωθούμε για το έργο και τα προγράμματα της Νοσηλείας.

Μέχρι τότε, μπορούμε να αξιοποιήσουμε για τις αγορές μας το eshop της Νοσηλείας και να επιλέξουμε από μια μεγάλη ποικιλία διαφόρων ειδών, που συλλέχθηκαν με αγάπη από εθελοντές του Οργανισμού.